Ocazia potrivită

Ocazia potrivită

Să călătoresc a reprezentat mereu un punct de bifat pe lista mea de To do fiindcă găsesc în asta o şansă de a cunoaşte alte culturi şi mentalităţi, de a-mi răsfăţa papilele gustative cu mâncăruri tradiţionale şi de a vedea frumuseţea unor locuri inedite. Pentru că mare e grădina Domnului!

Pe de altă parte, cel mai bine înveţi despre ceea ce te înconjoară mergând la faţa locului, experimentând emoţii, interacţionând cu oamenii. Şi aşa îţi formezi propriile tale viziuni cu privire la o cultură diferită de a ta, cu precizarea că nu mai ai ca argument principal doar lectura unor cărţi de travel, ai experienţa! Eşti un fel de antropolog.

Pentru mine călătoriile sunt un mod de a explora lumea, dar şi un instrument care mă ajută să-mi lărgesc orizontul de cunoaştere, să strâng poveşti de dat mai departe. Pentru alţii a călători poate fi o fiţă, o chestie care dă bine sau o strategie de marketing cum a fost cazul domnului Ponta, plecat în preajma Sărbătorilor pascale la Ierusalim împreună cu soţia sa, Daciana Sârbu.

Cum practic nu exişti dacă nu ai Facebook şi nu te plimbi prin spaţiul virtual, etalându-ţi trăirile de zi cu zi, impresiile şi unde te afli la ora x, cu cine şi ce mănânci, s-a prins şi Ponta că nu se mai poate fără Social Media şi s-a hotărât să ne dea o lecţie despre cum se face branding personal. Se ia una bucata Ierusalim pentru 2 zile înainte de Sărbători şi se adaugă o vizită în casa primului-ministru israelian, Benjamin Netanyahu şi se pune de-o promovare pentru campania electorală. Contează la experienţă, să ştiţi!

P.S.: Ierusalim e patrimoniu UNESCO.

Reclame
Imagine | Acest articol a fost publicat în Evenimente. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s